Bucuresti, 27/10/2020
ro | en
Haine de Blana

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.blanuri.ro este detinut de catre companiile care administreaza Casa de blanuri MG, si vor fi denumite mai jos Casa de blanuri MG.  

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Casa de blanuri MG isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.blanuri.ro este proprietatea firmelor care administreaza activitatile Casei de blanuri MG.

Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului Blanuri.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Casei de blanuri MG si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Casei de blanuri MG a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile de pe site
Casa de blanuri MG garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Blanuri.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Casei de blanuri MG fara acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Blanuri.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Casa de blanuri MG nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Casa de blanuri MG nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Blana.ro.

Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe Blanuri.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului.