Bucuresti, 27/10/2020
ro | en
Haine de Blana

Utile

Traditie de famillie din anul 1939

In anul 1939 tatal meu Margarit Ion isi incepe activitatea ca ucenic in blanarie, la varsta de 14 ani. A invatat meserie de la cei mai mari blanari ai vremii, ajungand dupa ani sa fie unul dintre cei mai cunoscuti blanari din Romania. Din pacate se stinge din viata in anul 1974 dar transmite tainele meseriei mamei mele Ileana Margarit, care, in timpul comunismului se specializeaza cativa ani in Germania alaturi de mari mesteri blanari romani emigrati.

Din 1992 incep sa lucrez impreuna cu mama mea, deprinzand aceasta nobila meserie. Am preluat modul de lucru al atelierelor din Germania perfectionandu-l prin impletirea metodelor de lucru si tehnologia avansata a atelierelor din Italia pe care le-am stuidat indeaproape. Suntem in magazinul din Stefan cel Mare din anul 1997. Nu am dezvolatat o retea de magazinie deoarece nu eram siguri ca putem asigura acelasi nivel al serviciilor ca in locatia actuala.

In prezent colaboram si suntem unici importatori pentru unii dintre cei mai faimosi designeri din lume, dintre care pot fi mentionati Vinicio Pajaro, Antonio Didone si colaboram cu cateva zeci de ateliere artizanale din Italia.

In atelerul propriu, impreuna cu colegii mei, si ei mesteri blanari cu vechi traditii de familie in domeniu, realizam cu tehnologii de ultima ora , folosind materii prime din import, modele serie scurta sau modele unicat, "custom made" conform dorintelor si fanteziei clientilor nostri, la un inalt nivel calitativ, perceput de necunoscatori si apreciat de specialisti.

Siguri de calitatea produselor, am fost primii din Romania care au oferit certificat de garantie pentru confectiile noastre din blana naturala pentru o perioada de 3-5 ani desi legea romana impunea o garantie de 30 de zile.

De asemeni oferim pe langa serviciile din perioada de garantie si serivicii postgarantie, dintre care pot enumera, reparatii, restilizari, curatarea profesionala a blanurilor naturale de lux si altele.
Multumim tuturor clientilor nostri fara de care nu am fi putut exista.

Cu stima,
Daniel Margarit

Vezi pagina utile